Addison Moore: Someone to Love – Szeretni valakit


Kedves Naplóm !


Ha listát kellene készítenem azokról a dolgokról, amelyekről szentül megfogadtam, hogy na én azt soha az életben nem teszem meg, és mégis elkövettem, rá kellene döbbennem, hogy igen hosszúra sikeredne.
És a recenziós példányok elolvasása lenne az első a hosszú bűnlajstromomban.
De ez a lehetőség túl csábító volt ahhoz, hogy ellen tudjak állni a kísértésnek.
Addison Moore könyve már túl hosszú ideje szerepelt a kívánságlistámon ahhoz, hogy ne az elsők között olvashassam el.(Persze a TÖKÉLETES VAGYOK post-it így lekerült a homlokomról, de megérte)

A történetről

  Mi történik, amikor két ember, aki nem hisz a szerelemben, őrülten egymásba esik úgy, hogy azt életükben elképzelni sem tudták? 
  Vonatszerencsétlenség.
Amikor a húszéves Kendall Jordan átkel az országon a Garrison egyetemre, az utolsó dolog, ami eszébe jutna, egy egyéjszakás kaland. Sajnos az elbűvölő Cruise Elton pontosan ezt kínálja neki.
   Kendall már régen ráébredt, hogy a szerelem illúzió, amely nem tart örökké, és ezt Cruise is teljes mértékben osztja – valami a lány lelkében mégis azt súgja, hogy szőröstül-bőröstül magának követelje a fiút. Ezért azután maga is szeretne részt venni a játszmában, és azt javasolja, hogy Cruise tanítsa ki őt a Garrison egyetem női playboyának szerepére.
  Közben feltámadnak az igazi érzelmek, és sem Kendall, sem Cruise nem tudja, miképp kezelje ezeket. Minden, amiről úgy képzelték, hogy tudják, megváltozik akkor, amikor megtalálják egymásban azt, akit szeretni kell.




Legalábbis a fülszöveg írója így ábrázolja a szituációt. Én leginkább a lábon lövéshez hasonlítanám, de ugye ahány ház....., de nem is ez a lényeg.
  A könyv a feléig nagyon tetszett,: szimpatikusak voltak a szereplők, jól felépített és könnyen követhető a cselekmény.  
De amint a t fiatal közötti kapcsolat egyre intimebb lett, az írónő kezdett elrugaszkodni a realitás talajától. Hajmeresztő események és párbeszédek követték egymást, de ettől függetlenül (vagyis pontosan ezért) be kell vallanom, remekül szórakoztam olvasás közben. 
  Ami egy kicsit boszantott, hogy sokkal többet ki lehetett volna hozni a regényből. Az volt az érzésem a vége felé, mintha a világ összes tündérmeséjét olvasnám 40 oldalba belesűrítve, és ez még az én lektűrön edzett lelkemnek is sok volt kicsit. 

De mindentől függetlenül remek kikapcsolódást nyújtott, végülis többféleképpen szórakoztathat egy könyv.

Nem igaz?


Zs.

Kiadó: Ulpius-ház
Kiadás éve: 2013.
Eredeti cím: Someone to Love
Sorozat: Someone to Love 1. része

Az olvasás lehetőségét köszönöm a kiadónak!






0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital